måndag 20 juni 2011

Kom-ihåg-lista till onsdag.

Då var en av årets mest intensiva helger på IP till ända. Vi plockade fram grejer under hela lördagen grillade lite på kvällen och kl 13:00 idag söndag tog vi emot hugade spekulanter som fick botanisera bland "lopporna".
från loppisen 2010
När vi stängt och städat undan efter 4 timmars loppmarknad hade föreningen tjänat in en summa på drygt
120 000. Det näst bästa resultatet någonsin, förra året hade 130 000 när vi var klara.
Dagen fynd för egen del var en solfjäder som passar bra när mina "hetetokter" kommer.
Nu sitter jag och förbereder mig inför onsdagens läkarbesök - ska sammanställa en kom-ihåg-lista, det kan ju ta några dagar eftersom jag glömmer saker ganska ofta. Ska ta hjälp av en Lathund jag hittade på en sida om vad som ska kontrolleras på 1-års kontrollen.

Det + de besvär jag har så är nog min läkar-timme slut, det är stressande nu dagarna innan och jag kan tänka mig att jag är ganska frånvarande i tanken.
I morgon börjar jag jobba 75%, -dvs hela min natttjänst. det är en sanning med modifikation för jag kommer att plocka ut sparade semesterdagar 4 nätter/månad under en lång tid framöver och kommer nog inte upp i 75% tjänst förrän nästa år.
Just nu vill jag att allt ska vara som det var innan - kämpar varje dag för att intala mig själv att allt är bra.

1 kommentar:

Karin sa...

Jag håller tummarna för dig och mig på Onsdagens läkarbesök . Jag tar med min man så får han vara kom-håg lista också.. alltid svårt att minnas vad man ska fråga även om man har det på en lista tycker jag..

Kul att er loppis blev så lyckad, det måste ha vimlat av folk när ni fick in så mycket pengar !

Kram !