måndag 13 juni 2011

In i ekorrhjulet igen.

Då är vardagen på ingående, var och tränade på rehab i morse. - på friskvårdsklippet som vi har via jobbet, hann inte vara där förra vecka så jag siktar på 2 ggr denna veckan. Gjorde mitt vanliga pass och det var ingen förändring mot senast jag tränade dvs. jag känner mig mkt stelare i hö.sida samt ökat andningsmotstånd vid ansträngning. Förhoppningsvis är det effekter av strålningen.
Har sökt min handläggare på försäkringskassan idag, han skulle ringt mig i förra veckan. Den 7 juni hade jag varit sjukskriven 1 år och sjukpenning kan beviljas antingen på fortsättningsnivå 75% ellernormalnivå 80%. Vid mitt möte med handläggaren i april ansökte jag om sjukpenning enligt fortsättningsnivån, för man skulle som han uttryckte det ha en allvarlig sjukdom för att bli beviljad 80%. RIDÅ!!! Det är ingen jävla förkylning och ingen fis på tvären heller jag har haft och fortfarande behandlas mot. Så då härsknade Lökken till, man kan ju undra vad är kriterierna för allvarlig sjukdom?? Hittade Socialstyrelsens lathund här till försäkringskassan när dom ska bedömma sjukpengen.
Skickade in ny ansökan i slutet av april om ersättning enligt normalnivån 80% eftersom jag anser att jag uppfyller kriterierna, sen har jag inte hör något. Fick tag i honom för en stund sedan och hade skickat vidare min ansökan till nån specialist, så än har dom inte sagt Nej och gör dom det så överklagar jag.
Försökt få tag i min frissa, mitt hår växer som ogräs - fast bara på toppen - sidorna och nacken har mer normal hastighet.
Några bilder från studenten.

1 kommentar:

Tina sa...

Håller också på att kämpa med förs.kassan....energidödande. (Ser att jag står som asstinasvensson som följare istället för Gaella...om du undrar vem det är ;) )