lördag 5 november 2011

Snart 1v. som sjukskriven - igen!!

Har provat några dagar att minska ner på värktabletterna, det fungerar väl sådär och inte alls i den takten jag vill. Hade helst varit "pillerfri"nu men det fungerar tyvärr inte, men har tagit mindre dos idag än igår.
 Föreläsningen i torsdags var bra, mycket tankvärt. Det var en fin lokal och bra akustik. Men vi fick inte reda på hur mycket pengar vi hade i våra bössor trots att vi bett om det. Fick istället bakläxa på att vi lagt ALLA pengarna i bössan, vilket hon sagt till oss att göra. GGRRRR!!!!
 Kvinnan som sköter Rosa Bandet grejerna i föreningen är för mig en energitjuv och på gränsen till otrevlig man kan ju hoppas att hon inte är så till alla. Hon skrämmer bort nya medlemmar genom sitt sätt.
Har tagit lång sovmorgon flera dagar den här veckan, inte helt fel.
Namninsamlingen för cancerrehabiliteringen i Skåne rullar vidare vi kommer att samla namn till dagen innan vi ska lämna över listorna till politikerna. Jag har skannat in drygt 200 listor med 4500 namn på och lagt på ett USB-minne. Det var lite meck men det gick bra till slut. Maud ringde och undrade hur det var efter operationen, hon är så omtänksam.
Blev intervjuad av SydSvenskan  härom dagen, det ska komma ett "brett" reportage om de olika sakerna som görs för att Lydiagården ska kunna erbjuda skåningarna rehabilitering till en rimlig peng även efter nyår.
Ska hämta hem gubben vid stationen i Tomelilla ikväll, han har haft några trevliga dagar i Norge hos sin halvbror.
Har lite svårt att inte trycka på ON-knappen och rusa på i vanlig takt, men får försöka se till att knappen står på OFF ett tag framöver. Närmast ska jag tillbaka till CSK på måndag fm för att träffa bröstsköterskan, ev. tömmer hon ut sårvätska.

1 kommentar:

Lisbet Lindell sa...

Det finns kanske en anledning til att du är SJUKSKRIVEN i 4 veckor?? ;)

Stor Kram till dig min vän!