söndag 20 november 2011

Jag har inte varit helt okej i helgen, NÄ!!

Det är några dagar sen jag gjorde mitt senaste inlägg. I torsdag blev min tutte om möjligt ännu mer besynnerlig i färg och form, så ett tag funderade jag på att åka upp redan på torsdagen men avvaktade trots allt till fredagens återbesök. Doktorn var nere på mottagningen mellan sina operationer och jag kom in innan utsatt tid, han tycker det är märkligt att det blivit såhär, operationsområdet på den strålade sidan läker utmärkt vilket inte är helt självklart. Det blev ny tömning 125 ml med blodig sårvätska, som det odlas på , återbesök på måndag. Efter bussturen hem blev det inte mycket gjort för jag fick så vansinnigt ont. Tog lite värktabletter eftersom det var 55-års kalas på kvällen hos systeryster. Vi fick tyvärr köra hem redan vid 21-tiden för då var jag riktigt kass, rena turen att jag inte spydde ner bilen. Lördag vaknade jag med migränliknande huvudvärk. Migrän var min följeslagare under många år så jag vet vad det är med migrän. :(  Har dock inte haft några anfall de senaste 5 åren.
Hela lördagen sov eller halvsov jag mer eller mindre, det var inte förrän vid 20-tiden igår som jag kunde hålla mig något sånär vaken.
Har tvättat av de svarta sårskorporna, så nu är det gul gegga igen. Tar min sista penicillin imorgon  men ska eventuellt ha en ny kur.
Hade ju tänkt att jag skulle vara ganska pigg nu, alla de rengörings produkter jag köpte för 3 veckor sedan står oanvända i skåpet. Jag vill ju städa på MITT vis.
 Idag har regionrådet A.Åkesson (mp) ringt mig. Han letar efter utredningen men har inte hittat den än. Det enda vi var helt överens om till slut var att  LYDIAGÅRDEN HAR OCH HAR LÄNGE HAFT EN VÄL FUNGERANDE CANCERREHABILITERING

2 kommentarer:

Liselott sa...

Å, va jobbigt det låter! Har tänkt på dej i helgen och undrat hur det gått... Hoppas på ett snabbt tillfrisknande nu! *kram*

Karin sa...

Isch.. Hold on sister !

Kram