tisdag 28 september 2010

Snart är det oktober och höst

Oktober betyder Rosa Bandet och att man lägger lite mer fokus just på Bröstcancer, igår när jag var på apoteket hade de fortfarande inte fått de "nya" banden men dom kommer väl. Var inne med lapp på vårdcentralerna i Tomelilla från Bröstcancerföreningen Viktoria om en träff i Kivik på äppelgården 11 oktober.  Kan kanske vara bra att träffa andra kvinnor som också är drabbade. Vet inte vad som väntar kan vara att det är ett gäng som tycker synd om sig själv och förbannar det ödet som drabbat oss - eller  som de jag tror jag tillhör. Vi som ser framåt och och väljer att ÄLSKA LIVET med berg och dalar på vägen.
Man måste en sån här månad ändå ta upp vikten av att hjälpas åt att samla in pengar till forskningen, och då menar jag all cancerforskning.
Många män i vår omgivning har förhöjda PSA-värde utan att veta om det eftersom män inte får någon kallelse för ett enkelt blodprov och riskerar därför att få  prostatacancer. det är bara en av de många cancerformer som finns som det behövs pengar till.

Inga kommentarer: