måndag 15 april 2013

Det är mycket nu!!!!

JA!!! Det är mycket nu!!!

Lydiagårdens konkurs ger efterdyningar i hela cancerrehabiliterings Sverige. Arbetet med att kunna fortsätta verksamheten är i fullgång.
Sydsvenskan och Skånskan är de tidningar som skriver om de helt  osannolika turerna,  LÄS DESSA TIDNINGAR!!! Dom har utmärkta nätupplagor, som Lydiagården på resp. tidnings hemsida.
cancerstiftelse-kan-ateruppsta
/transmedica-erbjod-lydiagarden-patienter
ett-osmakligt-och-girigt-agerande
/skane/toppolitiker-kande-till-inviten/

Spenshult vill sälja avtalet för 2 miljoner till Lydiagården och tycker dom sträcker ut en hand, medan regionpolitikerna är informerade och inte lyfter ett finger. Detta plus allt som varit innan är en riktig "SÅPA".   Det finns massa material för vilken TV-kanal som helst.

Vi i facebookgruppen "CANCERREHABILITERING I SKÅNE TACK!!!  Om du inte är med i gruppen - gå med. Vi lägger ut länkar till de tidningsartiklar vi hittar. Vi  jobbar febrilt, det kommer att vara 2 manifestationer  26 & 28 april.
26/4  utanför Skånehuset  i Malmö där Hälso och Sjukvårdsnämnden har sitt möte. Vi kommer att blåsa såpbubblor utanför för att markera vilken "såpa" detta är.
28/4 kl 13-16 blir det en manifestation på Möllevångstorget i Malmö. Vi kommer då att informera och ha böss-insamling. Ett och annat tal kommer det nog att bli. :-)

Vi är några stycken som håller på att bilda en förening "Lydiagårdens Vänner", föreningens huvudsyfte kommer att vara att samla in pengar och informera om cancerrehabiliteringen på Lydiagården.
Det är än så länge "bara" en interimstyrelse tillsatt, men ansökan om organisationnummer hos skatteverket är inlämnad och när vi har det i vår hand kommer det mer information.

Våren har kommit och idag var det premiär för sandaler och bara fötter, åh vad jag längtat!!
Annars är det mycket jobb, både natt och dag. Men jag tar mig tid att andas ibland. ;-)
 Over and out.  Uppdaterar när jag hinner.

Inga kommentarer: