onsdag 21 november 2012

Blir det en spruta med skleroserande polidokanol ??


Då var det stora skåpet/garderoben i hallen rensad och sorterad. Tror inte jag använder mig av manualer till Windows -97, det och mycket annat åkte i soporna. Maken får återigen gå igenom gamla CD-skivor/spel för att se om nåt ska sparas. Trine har fått på sin lott att sortera sminkbordet, än så länge är det intakt.

Läkar us 1:   Idag har jag varit i Malmö och röntgat/ultraljud av hälen, och precis som det misstänktes har jag ganska mycket kärlinväxt i min ömmande häl. Det kan åtgärdas med
1/ Excentrisk vadmuskelträning
2/ injektioner med skleroserande polidokanol, 
3/ mini kirurgisk ”skrapning” alt. större op.
Nu inväntar jag svar från ortopeden inom de närmaste dagarna, så får vi se vad han föreslår.


Efter tågresan mot Ystad var jag på Läkar US 2: "hälsokontroll" för nattarbetare.  Blodtryck, blodvärde, kolesterol, blodsocker visade på perfekta värden. Ett  besök hos doktorn, vi pratade om de "besvär" jag har.  Dessa  hänger i sort sett ihop med BC-behandlingen, både de fysiska och psykiska. Så jag passar ypperligt för nattarbete. Sicken tur!!!

I Skåne har vi en sjukvård i sönderfall, chefen på RCC som hotar personalen med repressalier när dom går till media. Han "sitter" hellre i knäet på politikerna som styvnackat vägrar höja landstingsskatten med de nödvändiga örena för att vi patienter ska våga lita på att vården vi får är den bästa. Nu bränner personalen runt om på de skånska sjukhusen och då SUS i synnerhet ut sig. Undrar var denna soppan slutar.

I morgon blir det en utflykt till Oxie. 

Inga kommentarer: