fredag 20 februari 2015

Det sliter på kroppen....

Ja det gör det!! - sliter på kroppen att jobba vaken natt. Efter byte av schema jobbar jag nu vaken natt. Har minskat antal nätter och jobbar nu 11 nätter och 1 dag på 4 veckor.
Har svårt att få ro och sova när jag kommer hem efter mina arbetspass och har nog lite sömn att ta igen. Men nu är jag ledig nästan en hel vecka så det får bli många sovmorgnar.
När jag börjar jobba i Kivik ska jag titta över nattschemat och eventuellt se om jag kan ta tjänstledigt och gå ner i tid under säsongen. Sen får vi se hur det funkar och hur jag gör 2016, - om jag lever och har hälsan då.

lördag 7 februari 2015

Nya tag med vikten!!

Höll vikten i 2 år, men efter semesterresan i mars med "all inclusive" förra året har hälften av kilona kommit tillbaka. Nu ska jag ta tag i det igen och har aktiverat mitt konto på viktkoll.se
Tanken är att jag ska hålla mig till 1300-1400 kalorier/dag för att nå önskat resultat på 12 veckor. Har varit under hela veckan men hamnade idag 100 kalorier över eftersom vi festade på en semla till kaffet.
Har redan kommit över suget efter bröd och ost, det har alltid varit en viktfälla för mig eftersom det gärna blivit 3-4 ostmackor 3-4 gånger om dagen.
Molly vår lilla "pappis" började löpa i onsdags, hon sköter det ganska bra och håller sig ren. Att hon sen kan vara ute 30 min på promenad utan att kissa, och kissa på köksgolvet när vi kommer hem är en annan femma. Men vi får bita ihop och fortsätta försöka få henne rumsren.