tisdag 27 januari 2015

Regnbågspärlor

www.lydiavanner.se  allt överskott går oavkortat till cancerrehabilitering på Lydiagården
Köp våra armband 100 kr

fredag 23 januari 2015

Snabbvisit på IKEA

Jag har varit en snabbtur på IKEA idag. Köpt hyllor som T ska ha på sitt rum nu när hon flyttat hem igen. Blir till att montera imorgon förmiddag, sen kan lådor och påsar tömmas en efter en.
På tisdag blir det en ny IKEA tur men då till Älmhult, jag och en kompis tar det som en utflykt ska bli roligt att umgås med henne en hel dag. Har aldrig varit på IKEA i Älmhult förr, där lär finnas ett fynd-IKEA också och det måste ju besökas.

tisdag 20 januari 2015

Nyförlovade barn & Hemvändande barn.

Sen förra inlägget har äldsta dottern förlovat sig. Hon och pojkvännen bor i en mysig takvåning med öppen spis och med utsikt över takåsarna i Tomelilla.
Yngsta dottern håller på att flytta hem, hon förbereder sig för en vistelse i England senare i år. Så nu är hemmet överfullt med bananlådor både här och där.
Julen och nyår förflöt utan större överraskningar, Molly klarade av smällarna utan att reagera nämnvärt.
Svärmor har varit iväg och bytt ut sitt trasiga knä, nu väntar en lång rehabilitering för hennes del.
På jobbfronten har jag gått över till att jobba vaken natt, och får numera lön alla timmarna jag är på jobb.
Hade kontakt med min doktor på bröstmottagningen i samband med förnyelse av recept och fick besked att jag ska fortsätta den antihormonella behandlingen med Tamoxifen i åtminstone 10 år. Det gör mig glad och ledsen samtidigt. Glad för det är trots allt en medicin som hämmar tillväxt av ev. cancerceller, ledsen för att jag tillhör den patientgruppen som har hög återfallsrisk. Så det är bara att fortsätta knappra i sig vattendrivande piller och piller som tar bort "topparna" på ledvärken. Slutade med värktabletterna i förra vecka men stod bara ut i fyra dagar innan jag började med dem igen.