onsdag 5 november 2014

Det har varit MYCKET......

Har inte skrivit i bloggen på jättelänge. En bidragande orsak är att jag jobbat jättemycket, så att jag inte haft ro att sätta mig ner och tänka efter vad jag vill förmedla.
Nåväl - nu är säsongen i Kivik slut och jag får lite mer tid hemmavid, så nu gör vi kanske klart i hallen uppe innan jul.
Molly Mox har installerat sig väl, hon är ett riktigt yrväder och det går i 190. hon är duktig och sover hela natten. Vi jobbar med både koppelträning som går riktigt bra och toaträning som går bättre o bättre....
I måndags körde jag in till Malmö och hämtade hem askan efter Moxi, saknaden efter henne är fortfarande stor och hon finns för alltid på en speciell plats i mitt hjärta.  Vi ska sätta ner askan efter Moxi och Kajsa på samma gång, dom ska vila under var sitt äppelträd som vi ska plantera.
Det är ganska turbulent på mitt LSS-jobb med byte av avtal,, sänkta sysselsättningsgrader utan skriftlig uppsägning av % som blev fler än vad som var sagt. Ett akut schemabyte som sen inte blir schemabyte. Jag skulle kunna skriva en hel roman om hur man INTE gör när man tar över en kommunal verksamhet , men väljer att inte göra det..............tar för mycket energi. Vi ska ha möte med facket imorgon, APT på fredag.