onsdag 12 juni 2013

En ny fas i livet - den med vuxna barn..........

Oj, Oj!!  det är nästan en hel månad sen förra inlägget. Mycket har hänt sen dess.

Vi har firat min systers 55-årsdag, en fest med släkten i deras stuga vid havet.
Firat Onslunda IF som fyller 70 år 2013, det blev en hejdundrande fest med över 200 gäster den 11 maj.
Efter så mycket festande drog jag på mig en annan hejdundrande grej -HOSTA & INFLUENSA, som jag  fortfarande sliter med.

Det har varit insamling till Livslust Ystad på långlördagen den 25/5, LYDIAGÅRDENS VÄNNER var en av utställarna, vi informerade, sålde kort, och värvade medlemmar. En bra dag!!
Det har också varit presskonferans på Lydiagården, de nya ägarna presenterade sig och sina tankar inför fortsättningen med cancerrehabilitering. Klart är att onkolog Maud Svensson fortsätter som verksamhetschef, flertalet av personalen kommer också att erbjudas fortsatt arbete.
LydiagårdensVänner kommer att ha ett nära samarbete med verksamheten på Lydiagården - inte minst genom att samla in medel till den som inte kan komma för rehablilitering via vårdavtal. ETT BRA BESKED!!

Den sista maj var jag inom en tur på SUS, Lund för en ny sklerosering av hälen, var "bara" 2 kärl som behövde strypas den här gången - nu är det egenträning i ca 4 månader innan en ev. ny behandling är aktuell.

En utflykt med BCF Victoria som med buss tog oss till "Luffarmuseet" i Boda, trots att vi körde lite vilse hade vi en fin dag inne i smålandsskogarna.
Och så har då båda tjejerna officiellt flyttat hemifrån, den har varit en del småfixande hos dem båda.
Här hemma var vi också flyttat runt, bytt sovrum - gjort gästrum - kontor till mig.

Har gått ner till "vanlig" arbetstid i Kivik nu, 2dgr/vecka.

Sist men inte minst jag har varit på CSK och  MAMMOGRAFI, - såg BRA ut - Jippie!!!!! Tycker inte jag varit orolig inför us. - men när jag fick positivt besked kom det några tårar. Glädjetårar!
Protes och BH-utprovningen har flyttat upp på bröstmottagningen, och eftersom det var en "lucka" mellan patienterna var jag inom och köpte mig en ny BH.

Idag blir det Ikea med äldsta dottern, vi var där förra vecka också - då med släp. Då köpte vi soffa och en del Stora grejer till yngsta dottern, idag är det nog inte större än att vi får in det i bilen - hoppas jag.

Oj, oj glömde nästan uppdatera min viktnedgång - 16,3 kg sen i julas. Jippie!!